Doom 3
• Strona 1 z 1
Re: Doom 3
Haha, mnie dokładnie też zanudził. I była dosyć trudna
No, grafika mnie nie zachwyciła, czasem fajny klimat, ale... Brakowało jej duszy. No tak, wyszła na Xboxa
Wszystko jasne.

Początek jest świetny, te liczne skryptowane akcje. Migające światła, oraz jakaś ciekawsza architektura i bardziej pomysłowo jest. A później robi się całkiem ciemno, buro i co chwila powtarza się ten sam motyw. Czyli nowe pomieszczenie kilka nowych potworków, nowe pomieszczenie kilka nowych potworków... i tak do upadłego. Wymiękłem, ale serio gdyby reszta gry trzymała poziom początkowych etapów, to tytuł byłby bardzo wysoko oceniany.
ale gra i tak miała kilka fajnych rzeczy, np. latarkę
i brak możliwości strzelania podczas jej używania:D
Robiło sie przez to momentami dosyć trudno

Robiło sie przez to momentami dosyć trudno

Motyw z latarką świetny, można dostać zawału, ale czemu później zrobiło się tak nudno. Zastanawiam się też jakim cudem oni wyviągneli tak wiele z pierwszego klocka. Cieniowanie w tej grze jest obłędne, tekstury rewelacyjne, choć niektóry przy bardzo bliskim kontakcie już tak pięknie nie wyglądają, ale nie mam zamiaru na to marudzić.
jeśli w Doom 3 było dla Ciebie nudno w dalszych etapach to sprawdź Doom3: Resurrection of Evil. podobno dużo lepszy niż oryginał i do tego 10 godzin zupełnie nowych etapów:)

10 godzin? W sumie ja nawet nie wiem do końca czym jest Doom3: Resurrection of Evil - może wyjaśnisz coś więcej?
Jak nie możesz wiedzieć? :F W 100 lub 101 nr jest recka. To taki dodatek, ulepszono pare spraw (można strzelać z zaświeconą latarką). Po prostu taki DLC.
Strzelać z zaświeconą latarką, to zniszczyli klimat. Mi się akurat podobała ta ułomność głównego bohatera, że nie umiał jednocześnie strzelać i przyświecać sobie latarką, w końcu to tylko marins 

Mi też się to podobało, chociaż wielu uznawało to za minus.
Lamy
Lamy

• Strona 1 z 1