FAQ  •  Zaloguj

[NEWS] OnLive rozwija dywan przed mieszkańcami UK!

<<

wickdmtt

Avatar użytkownika

Pirania! (staż)

Posty: 42

Dołączył(a): Pt, 16 września 2011, 21:12

Lokalizacja: Chorzów

Post Cz, 22 września 2011, 10:46

[NEWS] OnLive rozwija dywan przed mieszkańcami UK!

OnLive, oficjalnie w UK

Dobrze znana osobom z branży usługa 'grania w chmurze' OnLive rozszeża swoją działalność o kolejne kraje, w zgodzie z podawanymi wcześniej datami, usługa wystartowała w UK. Pełna funkcjonalność zostaje zachowana i nie mam mowy o tym że część dostępnego materiału czy gier została okrojona ze względu na poszerzenie zasięgu. Dla nowych klientów z UK zostały przygotowane specjalne promocje, takie jak np. pierwsza gra za 1 funt'a, czy np. darmowe 'konsole' OnLive Game System dla uczestników Expo Eurogamer'a.

Sam testowałem usługe na darmowych tytułach które bez problemu można sprawdzić z jakiejkolwiek lokacji na świecie rejestrując się na stronie OnLive. No i moge szczerze przyznać że to działa, nie potrzeba już sprzętu za ~2000 by pograć w najnowsze tytuły wyciskając najwyższy poziom ustawień graficznych, wystarczy nawet netbook. Mam nadzieję, że niedługo i polska będzie miała możliwość oficjalnego przystąpienia do grona cloud gamer'ów.

Źródło :
http://www.onlive.co.uk/
<<

Bandi

Avatar użytkownika

Administrator

Posty: 1026

Dołączył(a): N, 28 stycznia 2007, 09:16

Lokalizacja: Wrocław

Post Cz, 22 września 2011, 22:27

Re: [NEWS] OnLive rozwija dywan przed mieszkańcami UK!

Ja też testowałem wczoraj usługę i lag co prawda jest i ostrzegano mnie o tym przy połączeniu z onlive - moje łącze z serwerem nie osiągnęło wystarczającego Pinga, ale dało się grać i ukończyłem z powodzeniem 30 minutowego triala w Duke Nukem Forever :D

Poza tym bardzo dobrze napisany news
Obrazek
<<

wickdmtt

Avatar użytkownika

Pirania! (staż)

Posty: 42

Dołączył(a): Pt, 16 września 2011, 21:12

Lokalizacja: Chorzów

Post Pt, 23 września 2011, 08:52

Re: [NEWS] OnLive rozwija dywan przed mieszkańcami UK!

ja po tym jak przelaczylem sie na 'kabel' z wifi ( system onlive ostrzegl mnie oczywiscie ze tak powinienem zrobic dla maksymalnych osiagow btw. ) nie zauwazylem praktycznie zadnego lag'a, do tego mam lacze z UPC, ktore do najlepszych sie nie zalicza, szczegolnie w kwestiach ping'ow i opoznien.

Abonament chciałem wykupić już danwo temu, ale niestety poki co polska nie jest 'wspierana'.

Powrót do Akcja REKRUTACJA !

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

cron